zaterdag 5 maart 2011

Diner voor zes bij J.

Leuke avond met diner bij J samen met S, B, X en H!
Intussen lijken we wel op een niet rokersclub, twee jaar geleden rookten we nog als ereleden van het Utrechtse Stoomgenootschap....
J kookt intussen de sterren van de hemel, en als een heuse masterchef zet ze ons een geweldige Italiaanse maaltijd voor. We beginnen met een soep van courgettes aangevuld met Noordzee-garnalen en timbaaltje van aubergines en een rolletje met Ricotta kaas.
Zo lekker als het was...zo beschamend zijn de foto's!
Bij J drinken we tegenwoordig de mooiste wijnen...wit Italiaans en Spaans, en heerlijke rode wijn uit Italië bij het hoofdgerecht en de kaas.

Ravioli met Mozzarella, groene asperges en kleine gestoofde tomaatjes, echt geweldig gedaan, iedereen vind het heerlijk, en vlees wordt niet gemist!
S draait probleemloos nog even een warm bladerdeeg dessert met bosvruchten in elkaar!
Ravioli met Mozzarella
Natuurlijk vergeten om een foto van de kaas temaken, Trappist uit België, Fourme d'Ambert uit de Auvergne en geitenkaas uit Nederland.
Zo leuk om elkaar al zo lang te kennen en samen van lekker te eten genieten!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen