tag:blogger.com,1999:blog-8666608618203313684.post7460853907891150781..comments2023-03-09T12:07:22.696+01:00Comments on Cuisine Pratique: Zabaglione en Tuiles aux Amandeserichttp://www.blogger.com/profile/06936665894936003912noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-8666608618203313684.post-40463766572976133112013-05-02T18:09:00.057+02:002013-05-02T18:09:00.057+02:00Bedankt voor je reactie... succesBedankt voor je reactie... succeserichttps://www.blogger.com/profile/06936665894936003912noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8666608618203313684.post-91657263883366068032013-04-30T12:28:15.368+02:002013-04-30T12:28:15.368+02:00Ik heb vaaker zelf gemaakt maar ik wish noit over ...Ik heb vaaker zelf gemaakt maar ik wish noit over deze verhaal maar ik vind geweldig om te lezen verhaal en ik ga nog vandag maken heerlijk........Pemanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8666608618203313684.post-49364507980715473792012-02-25T01:36:30.856+01:002012-02-25T01:36:30.856+01:00Ha Nell,
Mijn zus heeft kippen, dus altijd verse e...Ha Nell,<br />Mijn zus heeft kippen, dus altijd verse eieren... eigenlijk nog nooit iets gehad van rauwe eieren, nou ja afkloppen maar!erichttps://www.blogger.com/profile/06936665894936003912noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8666608618203313684.post-83095824891151799912012-02-25T01:34:01.967+01:002012-02-25T01:34:01.967+01:00Hi Ivana,
Thank you so much.
So very interesting...Hi Ivana, <br />Thank you so much.<br /> So very interesting, your reaction completes my story very well!<br />Grtz Ericerichttps://www.blogger.com/profile/06936665894936003912noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8666608618203313684.post-82947231236654157232012-02-24T22:04:54.640+01:002012-02-24T22:04:54.640+01:00Heerlijk, zabaglione. Ik maakte het vroeger vaak. ...Heerlijk, zabaglione. Ik maakte het vroeger vaak. De laatste tijd ben ik echter bang om rauwe eieren te eten. Jammer, want ik mis daardoor een boel lekkere hapjes. Interessant artikel, Eric!Nellhttps://www.blogger.com/profile/11929783666043846976noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8666608618203313684.post-73776342271479237362012-02-24T20:24:32.413+01:002012-02-24T20:24:32.413+01:00Hi, Eric|
Zabaglione is a traditional old recipe o...Hi, Eric|<br />Zabaglione is a traditional old recipe of our countryside, farmers did not eat zabaglione for dessert, but as a tonic, after heavy toil, or even students for reinforcement!<br /><br />Ciao!ivanahttps://www.blogger.com/profile/02642303416027595110noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8666608618203313684.post-21541292528751955532012-02-24T17:20:18.461+01:002012-02-24T17:20:18.461+01:00mi piace tanto lo zabaione, la tua ricetta e' ...mi piace tanto lo zabaione, la tua ricetta e' perfetta, grazie per la tua visita ti seguoDEGRASSI Antonellahttps://www.blogger.com/profile/17429611967817068910noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8666608618203313684.post-21190427219812895032012-02-24T11:32:59.422+01:002012-02-24T11:32:59.422+01:00Hello Eric, love your blog.So full of interesting ...Hello Eric, love your blog.So full of interesting informations and photos.<br />I will follow you with interest.Lillyhttps://www.blogger.com/profile/11294409572498327070noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8666608618203313684.post-33514679358290531752012-02-24T10:10:10.492+01:002012-02-24T10:10:10.492+01:00Thank you for your nice reaction!Thank you for your nice reaction!erichttps://www.blogger.com/profile/06936665894936003912noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8666608618203313684.post-56803407756681274282012-02-23T23:28:15.581+01:002012-02-23T23:28:15.581+01:00Grazie per la visita graditissima..
Ho potuto scop...Grazie per la visita graditissima..<br />Ho potuto scoprire così il tuo blog pieno di ricette e storie interessanti!!<br />A presto<br />GraziaMammazanhttps://www.blogger.com/profile/00028414335855930804noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8666608618203313684.post-19361521931432533002012-02-23T12:50:45.584+01:002012-02-23T12:50:45.584+01:00Lekker recept en mooi verteld!
Ik vind die achterg...Lekker recept en mooi verteld!<br />Ik vind die achtergrondinformatie erbij heel leuk, die maken je blog speciaal!<br /><br />Groetjes<br />MarianMarianhttps://www.blogger.com/profile/17309784431474817143noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8666608618203313684.post-29944793553568171892012-02-22T23:51:30.557+01:002012-02-22T23:51:30.557+01:00Fantastic blog!!
Thanks for your dear comment :D
Y...Fantastic blog!!<br />Thanks for your dear comment :D<br />You can use another kind of fish (cod, codfish,..), I´m sure it´ll be great.<br />I´m your new follower<br />xoxoxo ^^<br />http://janakitchen.blogspot.comJana ★https://www.blogger.com/profile/11611734248619778594noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8666608618203313684.post-47096890773378825292012-02-22T08:49:43.015+01:002012-02-22T08:49:43.015+01:00Bedankt voor je reactie, eigenlijk horen het van d...Bedankt voor je reactie, eigenlijk horen het van die romaanse dakpannetjes te zijn, die je in de Provence vindt!erichttps://www.blogger.com/profile/06936665894936003912noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8666608618203313684.post-26851702861781741782012-02-21T20:17:18.429+01:002012-02-21T20:17:18.429+01:00Wat een bijzonder verhaal weer en een heerlijk des...Wat een bijzonder verhaal weer en een heerlijk dessert, lijkt me zo.<br />Die Tuiles aux Amandes lijken wel dijenkletsers (van die grote Franse dakpannen), maar hier dan in miniatuur.Manonhttps://www.blogger.com/profile/07638452707013718051noreply@blogger.com