tag:blogger.com,1999:blog-8666608618203313684.post4120395451926646725..comments2023-03-09T12:07:22.696+01:00Comments on Cuisine Pratique: Paté de Campagneerichttp://www.blogger.com/profile/06936665894936003912noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8666608618203313684.post-3195075928469228122015-09-19T18:00:51.403+02:002015-09-19T18:00:51.403+02:00Ja Pounti ken ik wel, de snijbiet was dab blette, ...Ja Pounti ken ik wel, de snijbiet was dab blette, ook wel bettes genoemd...mijn moeder maakte het wel eens.<br />erichttps://www.blogger.com/profile/06936665894936003912noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8666608618203313684.post-80933106638151564022015-01-11T19:40:53.373+01:002015-01-11T19:40:53.373+01:00Ja mooi die paté van het platteland. Dat doet me d...Ja mooi die paté van het platteland. Dat doet me denken aan Pounti een oud Auvergnats recept bestaande uit o.a. worstvlees, gedroogde pruimen en blad van de snijbiet. Je komt het (voor zover ik weet) in geen kookboek tegen. Toen wij in Frankrijk ons restaurantje hadden heb ik daar vele van gemaakt. Ik kan het recept op verzoek nog wel ergens opduikelen.<br />Jan Willem.Anonymousnoreply@blogger.com